Sunday, February 19, 2012

Kenapa lelaki suka kacau atau ngorat perempuan

Sedang seronok bersenggama minda dengan bermimpi akan majlis perkahwinan aku dengan Lisa Surihani yang bakal tiba serta pengalaman malam pertama bersama, tiba-tiba aku terjaga dari akibat bunyi televisyen.. Damn aku tertidur di sofa! Jam menunjukkan hari masih awal pagi.. Lantas aku capai gelas yang berisi air strawbery ducthlady yang berada di sebelah aku.. Ahh! Lega.. Beberapa saat kemudian aku cuba meneguk air buat kali kedua, do you know what i guess? Jilake penuh dengan semut rupanya gelas yang berisi air tu! Apakan daya aku dah pon telan.

Berikutan itu, lantas aku capai lappy aku untuk mencoret kisah mimpi aku yang senggama minda iaitu pengalaman malam pertama dengan Lisa Surihani.. Jealous la tu! Well, aku taknak cerita pasal tu, takut Tiz Zaqyah terbaca nanti then aku tak boleh pasang hasrat bermadu.. Err.. Apa aku mengarut ni..



Hai gadis-gadis comel.. How about today? Dapat ngorat pakwe baru? Well, korang gadis comel tahu tak kenapa lelaki suka kacau atau ngorat korang? One of the reason ialah sebab korang ni cantik, comel, cun, hot dan lawa.. Yes! Lelaki sangat obses dengan makhluk yang seperti itu.. Lagi-lagi bila lelaki kacau korang yang comel tu, then korang marah-marah kat lelaki.. Ah how cute you are! That's why lelaki makin obses kacau korang.. Lagi korang marah, lagi cute.. Auww!



And lelaki akan lebih kerap kacau.. Aku ulang lagi sekali, kacau.. Bukan ngorat.. If korang adalah seorang gadis gedik yang comel.. Ini bukan menunjukkan lelaki tertarik dengan rupa paras korang yang comel, mungkin sedikit la.. But lelaki tertarik dengan kegedikan korang yang euww-euww.. Dorang akan buat bunyi "phewwwittt" dekat korang yang gediks.. Then dengan kegediks kan korang, korang toleh dekat lelaki-lelaki yang kacak lagi bergaya membuatkan kaum lelaki ni perasan dan berkata "Elehh.. Senyum-senyum pulak, nak ngorat aku la tu." Well, if you know, lelaki ni memang cepat perasan.. Lagi-lagi korang yang comel melemparkan senyuman kat kaum lelaki ni.. Mula la dorang tak keruan.. Fuuu!!

Which is bila korang yang comel suka berjalan bersendirian di shopping complex mungkin.. Then, ada beberapa orang lelaki yang lepak kat situ.. Pasti dorang akan kacau untuk ngorat korang.. Well meraka akan cakap "Hai awak! Sorang je? Boleh berkenalan?" In this situation, ternyata lelaki kelihatan gedik bukan? Tapi aku bukan macam tu.. Betul, tak tipu.. But, bila korang yang comel-comel ni jalan ramai-ramai dengan kawan perempuan korang, lelaki tak kan kacau.. Sebab most of lelaki ni pemalu sebenarnya.. Lagi-lagi lelaki macam aku.. Comelkan aku?



Dan lagi sebabnya ialah korang perempuan suka sangat pakai baju seksi-seksi yang menampakkan korang baru je cukur bulu ketiak sebelum keluar.. Fuuu!! Well, korang perempuan yang suka pakai seksi, jangan la nak marah dekat lelaki sebab suka kacau korang.. And korang jangan la nak labelkan lelaki macam tu sebagai gila seks.. Bullshit! Siapa suruh korang pakai ketat-ketat. Contohnya korang just pakai singlet and legging mahu pon skirt yang panjangnya hanya 4 inches.. See! Korang yang cuba attract perhatian lelaki, lepas tu nak cakap lelaki lak giler seks.. Euww tak cool hocayy!



Kepada gadis yang tak comel, kenapa takde orang kacau korang?Cemburu? Well, dunia memang berat sebelah.. Fuuu!!And one more thing yang aku nak gadis-gadis comel tahu.. Janganlah percaya mana-mana lelaki, because he bullshit! Kecuali aku sebab aku baik, baik and baik beserta kacak.. Hihi..

10 comments:

Alep said...

hafiz geiii

muiz aL said...

Motif? Nak bagi tahu kau pon gay? Euww!

wanabee said...

hahahhaha...
guwa setuju dgn apa lu bahaskan ni ..
sbb guwa selalu lepak dgn beboysss ni ..diorang selalu complain pasal gegirlssss reaksi gedik bila diorang try ngorat..baru try ..bukan sungguh2 pun..saja nak tgk apa gegirlssss ni buat..kahkah..

kalau guwa ..ada mmber guwa pakai seksi . guwa akan cakap " phewittt...haum haum...awek .. cantik bulu kaki ...ketiak tak melekit ke lu pakai singlet je ? "

tapi setakat ni takde pun mmber guwa pakai mcm tu ..bagus2... diorang tahu yg aku suka buat ceramah percuma ..mejiahahaha


good sharing bro .

muiz aL said...

" phewittt...haum haum...awek .. cantik bulu kaki ...ketiak tak melekit ke lu pakai singlet je ? " Auww! Comel la ayat ni.. nanti boleh la try.. Hihi

Anonymous said...

Nice motivasi..

Anonymous said...

budak ni care ckp cm gay

sha my heart said...

Nice entry. Tapi entri ni nampak macam gedik sikit. Hahaha

hayfa said...

kalau perempuan tu blk dri keje naik motor tiba2 ade sorang laki ikut dari belakang tapi kita tak kenal pun dia lps tu siap minta no fon dgn siap block jalan lagi tu ape pulak?? siap tanye lg duk kat mne? brpe org adx bradx? ank yg ke brpe? keje kat mne? siap nk teman blk smpai rmh lg? x pelik ke??

hayfa said...

klau perempuan tu x lyn laki,x gedik dan ttp aurat pun knpe kna kcau jgk??

Cold Loner said...

Aku ada satu contoh haha kurang setuju part perempuan pakai sexy. Let's say aku ni ada satu nafsu iaitu memenggal kepala lelaki bodoh. Haha asal nampak laki bodoh je aku nak penggal. Salah laki tu ke bodoh? And boleh or patut ke aku penggal dengan alasan aku punya nafsu nak penggal orang je. Faham tak? Haha Nabi pun dah cakap jaga pandangan. Kata ada 9 akal. Bab sexy guna nafsu untuk berfikir. Tak guna akal. Patut nya akal lagi kuat. Mana pergi akal tu bila nampak perempuan sexy?