Tuesday, February 14, 2012

Sebab kenapa perempuan jadi pengkid atau lesbian

Hai stalkers yang mempunyai pasangan gay sekalian.. How about today? Seronok beraksi membelakangkan pasangan gay anda dengan ghairah? Auww! Fantastic! Adakah terasa nikmat seperti malam pertama? Bullshit!



Ini sebenar adalah sambungan kisah dari ini.. Aku bukan lah ingin membidas kaum pengkid mahu pon lesbian.. Walaupon hakikatnya korang perlu aku maki dengan carutan dan makian tahap hardcore kerana korang telah mencuri sebahagian future wife aku.. Fuuu!! Tapi korang bernasib baik kerana aku seorang yang sopan santun untuk melontarkan kata-kata tersebut terhadap korang.. See.. dah la aku ni baik hati, kacak lagi tu.. Tak nak ngorat aku ke lesbian sekalian? Pfft..

Ayuh terus mengenali aku yang kacak ini.. Aku seorang lelaki maskulin, so tak berapa tahu sebab kenapa perempuan jadi pengkid mahu pon lesbian.. So, dalam entri ni aku hanya bercerita berdasarkan pengalaman dan teori yang aku dapat semasa bermimpikan Tiz Zaqyah malam tadi.. Tolong jangan jeles bila aku sebut nama Tiz Zaqyah ok? Tak perlulah korang tahu lebih-lebih saat aku bermimpikan Tiz Zaqyah.. Hihi..



Putus cinta adalah salah satu faktor yang menyebabkan perempuan beralih arah untuk jadi pengkid dan lesbian.. Nak tahu kenapa? Well well west, aku teringat satu kata-kata dari kawan aku dan mungkin aku rasa aku pernah dengar dari ramai perempuan.. Kata-kata itu ialah "Lelaki semua sama je!" Terasa?? Lihat lah statement seorang wanita keluarkan.. Betapa kejamnya sehingga menusuk kalbu jejaka-jejaka maskulin seperti aku.. Masa bercinta bukan main euww-euww lagi.. Bila dah putus semua mula la nak samakan semua lelaki.. Tapi apa kena mengena putus cinta dengan pengkid dan lesbian? Mesti korang tertanya-tanya macam tu kan.. Ok begini, bila si perempuan ni pergi jatuh cinta dengan lelaki mana, then dorang putus.. Dorang putus atas sebab lelaki ni perangai macam jilake!!

Dan bermula dari point tu, dorang terus blame semua lelaki.. See, how dare you! Perempuan mula membenci lelaki.. That's why la dorang pergi jadi pengkid atau lesbian kerana telah hilang kepercayaan terhadap lelaki.. Bullshit! Kononnya kaum perempuan lebih memahami perasaan dia lah.. Pemikiran kolot!!

Maaf jika gambar ini kelihatan lucah.. Sekadar menghiasi.. Hihi

Then, terciptalah perkahwinan sejenis.. Fuuu! Apa yang korang dapat bila kahwin dengan kaum sejenis? Semuanya sama je.. Damn it! Bila korang kahwin korang ada zuriat? Takde kan? So for what korang nak jatuh cinta dengan kaum sejenis? Pathetic! If korang kahwin dengan kaum lelaki korang akan ada zuriat yang asli, bukan klon dan disamping itu korang akan menikmati malam pertama yang menghairahkan.. Hihi..

Disamping itu apa yang membuat lelaki-lelaki sejati membenci pengkid dan lesbian ialah pengkid selalu dapat awek yang comel-comel dan lesbian jugak biasanya semua comel-comel.. Jilake betol! Dorang semua dah mengurangkan peratusan untuk lelaki berkahwin empat.. Choii! Mesti kaum perempuan tertanya-tanyakan "Kenapa nak salahkan pengkid dan lesbian je? Gay?" Yess! Aku tahu.. Gay, lesbian dan pengkid adalah sama.. Mempunyai pemikiran kolot! See! Aku membela kaum perempuan jugak dengan keluarkan kata-kata macam tu.. Win-win situation kan? Moral of the story, bagi kaum perempuan di luar sana janganlah cepat melatah bila dikecewakan dengan lelaki.. Please try and error.. Seperti pepatah melayu mengatakan "Kerana seorang lelaki berperangai jilake, rosak semua lelaki di dunia". Aku baik tahu.. Bagi gadis-gadis comel kat luar sana tu, meh la kenal dengan aku.. Hihi..

Err.. Semalam macam-macam aku nak cerita tentang lesbian dan pengkid ni.. Sekarang dah lupa lak.. Mungkin ini pon sudah cukup untuk membuatkan kaum wanita lesbian mahu pon pengkid untuk berfikiran jauh.. Lihatlah betapa baik hatinya aku untuk menyedarkan kaum songsang ini.. Aku bukan nak bidas korang tanpa sebabkan? Aku kata benda yang betol.. So tak payahlah nak emo sangat ye kalau terasa.. Hihi

10 comments:

hanz png said...

haha lawak la tulisan blog bro ni, tapi banyak sebab perempuan jadi pengkid atau lesbian. awek2 diaorang comel2 dan lawa2 pun sebab diaorang ni tak kedekut caring jaga penampilan awek diaorang, harapnya bro dan para lelaki tak jeles sebab itu memang kebiasaan diaorang. pada hemat saya bro pun boleh dapat awek come kalau pandai cari dan pandai ayat power. perangai pun kenalah berhemah, tak payah la kawin 4 kalau tak mampu dan tak dapat berlaku adil.....haa kan itu hanya akan menambahkan golongan lesbian???

Anonymous said...

sian jantan x gune!i luv pengkid.

Mencari ketenangan said...

kenapa lesbian dan pengkid juga yang dicari..tiada dah ke lelaki kat dunia ni..kita perlu ingat..kita ada dimukabumi Allah ni kerana adanya ibu dan ayah..mereka tidak ada pun nak suke sesama jenis

Anonymous said...

bagi aku la kan,sebab2 diatas betul plus ada sesetengah girls sbnarnya geli dgn lelaki sebab lelaki ni bab2 kebersihan hancuss.tngok je la budak2 laki tingal di asrama camna.aduss..geli gila.badan busuk,baju busuk n sebagainya..n satu lagi,sorry mybe lucas sket,tapi ada antara mereka sebenarnya x suka "benda' bawah tu..ada yang kata nampak mcm weird je tergantung mcm tu,plus lagi diorg takut mengandung.ada yg takut melalukan tutt dgn lelaki sebab takut sakit bila benda tu nk masuk..entah la.mcm2 sebab.ni yang ak pernah dengar/baca la.

Anonymous said...

Haha...so funny... ske ayt2 diats

Anonymous said...

Nabi x ngaku umat taubatlah, tak mask syurga nanti.Memang seronok kat dunia ni tp kesengsaraan selamanya di akhirat kelak..

Toko Wahyu said...

PEMBESAR PENIS
Alat Pembesar Penis
Pro Extender
Celana Pembesar Penis
Obat Pembesar Penis
Pembesar Penis
Vigrx Plus Asli
Oil Qum Araby
Minyak Lintah Papua

OBAT PERANGSANG
Permen Valentine
Permen Karet Perangsang
Ailida Candy
Sex Drops
Obat Perangsang Cair
Blue Wizard
Obat Perangsang Wanita
Obat Perangsang
Perangsang Cair
Black Ant Cair
Black Ant Serbuk
Perangsang Wanita Serbuk
Gel Perangsang Wanita

KONDOM SILIKON
Kondom Getar
Kondom Mutiara
Kondom Lele Berduri
Kondom Duri
Kondom Berotot
Kondom Sambung
Kondom Sambung Jumbo
Ring Penis

OBAT PENYUBUR SPERMA
Semenax

PEMBESAR PAYUDARA
Alat Pembesar Payudara
Cream Pembesar Payudara

Toko Wahyu said...

ALAT BANTU SEX PRIA
Boneka Full Body
Vagina Senter Elektrik
Vagina Ngangkang Getar Suara
Vagina Getar Goyang Suara

ALAT BANTU SEX WANITA
Penis Ikat Pinggang
Penis Maju Mundur Getar Putar
Penis Pompa Elektrik
Penis Tempel Elektrik
Penis Tempel Manual
Penis Sakky Mini Elektrik

OBAT TAHAN LAMA
Viagra
Obat Tahan Lama
Obat Kuat
Procomil Spray
Cream Tahan Lama
Obat Kuat Sex
Obat Impoten

Cerita Dewasa
Perawatan Tubuh

Anonymous said...

nice one bro . mmg btul sbb2 yg ko bg bro. tp la kn . first2 skli. sbb prempuan jd songsang sbb mlut llki. mmg la ko dh susun shantekkkk ayt ko . (menurut ko la kn ) . tp perkataan2 n bhsa yg ko guna blh buat prempuan lgi xsuke ko o llki. muahaha. bro. cmnilh. dr ko asyik cr ksalahan golongan2 cenggini. bek ko doakan yg trbaik untk dyorg. xkn nk msk syurga sorg2 kott. ade je lesbian/penkid yg nk brubah just x ckup kuat. perlukan sokongan n bimbingan. bkn hinaan n cacian. Islam pn x ajr caci org bkn ape bro. hr ni mgkin dyorg cenggitu hr esok tah2 dyorg jauhhhhh lg bgusss. smoga komen aku buat ko pk jauh gak ye bro. btw, ak bkas penkid n lesbian n biseksual. skrg dh ok . haha. Alhamdulillah. so ak lbh phm semua bro. dh merasa smua

Anonymous said...

mu bodo